marți, 10 martie 2015

Caprele lui Grebla, struti, dropii si seriale de succes

        Citim in presa ca Toni Grebla, fost judecator la Curtea Constitutionala a fost retinut pentru vanzarea unor capre. Un mare post TV ne spunea cu lux de amanunte (afisand fericirea meritata pentru spectacolul ridiculizarii unui adversar politic) povestea caprelor: s-au ingrasat, au slabit, au crescut la o ferma al carei ingrijitor era de fapt angajat al Camerei de Comert Romania – Japonia...
        Pe langa capre mai erau niste struti care faceau oua dar din oua nu ieseau pui si din cauza asta afacerea nu mergea.
        Cineva voia sa creasca dropii pe care apoi sa le raspandeasca prin stepele patriei (citeste pe tarlalele nelucrate ale patriei), avand promisiune ferma de ajutor din partea lui Toni Grebla.
        Am vazut si fotografii cu niste caprite cu ugere atat de mari incat ziceai ca nu sunt naturale. Una dintre ele nu avea uger fiindca era evident ca era tap dar desi era evident a trebuit sa vedem poza respectiva de mai multe ori fiindca unii dintre telespectatori se prind probabil mai greu iar altii sunt foarte curiosi.
        Moderatorul insista asupra faptei deosebit de grave comise de Toni Grebla in legatura cu caprele iar un fost consilier prezidential incerca sa o tempereze.
        Dar ce sa vezi ? Un pesedist (actual ministru pentru dialog social si fost ministru interimar in perioada scandalului plagiatului neglijabil din 2012) spunea ca trebuie sa ne intre bine in cap tuturor ca daca detinem nu stiu ce functie nu trebuie sa facem afaceri.
        Nemultumit de calitatea proasta a umorului am schimbat postul dar peste ce credeti ca am dat ? La o intalnire de bilant de la MapN, primul ministru povestea o scena din serialul american „House of Cards”.

        Si nu m-am uitat la televizor decat 15 minute.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu